Toine

Toine

Toine, orgelist in "hart en nieren".  Hij kan de oudste songs brengen met de mooiste geluiden. 
Naast de vele bands waar hij in speelde heeft hij ook jaren in zijn muziek kamer de Tyros orgel helemaal onder de knie.  Met de nodige drum en bas begeleiding uit de orgel zijn liedjes spelen onbegrensd.
Toch wil Toine graag de songs laten horen aan andere en optreden,  en dat kan nu met T0&F

François

François,  staat graag op het podium en voor hem moet vooral het publiek zich amuseren, daar doet hij het voor.  Hij is gestart in 1967 met de Black Hills en heeft dit tot nu nog steeds volgehouden.   

Hij doet de presentatie, bespeelt de begeleidings gitaar en zingt.

Zijn passie is naast muziek, optredens verzorgen.  Hij probeert ook dat elk optreden geslaagd word voor iedere aanwezige.  De ene luistert graag, de ander zingt graag of danst graag, alles zit in het steeds unieke repertoire wat To&F brengt.

Miss Carine

Puur country talent, vanaf de leeftijd van 10 song ze reeds songs van Emmylou Harris.  Sinds 1982 was ze lead zangeres bij de Black Hills Country Band.
Naast tuinieren is haar grootste hobby zingen, op het podium staan en de mensen amuseren.
Samen met To&F heeft ze een mooi repertoire,  dat bestaat naast de klassieke country songs ook andere amusements nummers.
 

Repertoire

To&F heeft een uitgebreid repertoire.  De jaren ervaring en bezetting brengt mee dat er vele songs gebracht kunnen worden.
Uniek is zeker dat voor elke gelegenheid een ander repertoire gebracht word, aangepast voor welk publiek gespeeld moet worden.
Ook beschikt de band over een 2x45 min. programma over de country geschiedenis, wat reeds met succes gebracht is voor senioren gezelschappen.